9 augustus 2004
***NIEUWE MP3's***
Na de (bloedhete!) opnamesessies op 30 en 31 juli hebben we dan eindelijk onze eerste echte promo-CD uit een echte studio. We hebben natuurlijk eerder CD's opgenomen bij Richard thuis en -de beperkte middelen en de acoustiek van zijn zolder in acht genomen- ook dié CD's waren mooi. Desondanks hebben we er ditmaal serieus geld tegenaan gegooid en het was het waard. De volledige opnames staan op de pagina Repertoire en we zijn natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden!

26 juli 2004
***NEWSFLASH***
Het is dan eindelijk zover, Eraser is aanstaande vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli bij SOUNDWORLD Studios & Productions te vinden! Dit betekent dan ook géén dat er geen oefenavond zal zijn en dat volgende week de opnames op de pagina Repertoire zullen worden geplaatst.

14 juli 2004
***NEWSFLASH***
Voor alle fans, muziekliefhebbers, radiopresentatoren en pluggers :-)
reserveer alvast ruimte in jullie agenda's voor een;
- Optreden in Café de Noot te Hoogland in augustus
- Optreden in wijk Rustenburg te Amersfoort in september
- Optreden in De Kelder te Amersfoort in oktober

Houdt de Agenda dus nauwlettend in de gaten voor updates!

9 juli 2004
Onze vaste oefenavond; Na 4 maanden met onze (inmiddels niet meer zo) nieuwe zanger Adrie Hasenbos te hebben geoefend kunnen we melden dat ERASER weer hélemaal op oorlogssterkte is. Uiteraard hebben we ook verder niet stilgezeten en zijn en passant ook wat nieuwe nummers vastgelegd, waarbij de stijl en kwaliteit van ERASER uiteraard onveranderd is gebleven. Maar met Adrie is de "sound" geëvolueerd in een muziekvorm die door stervelingen niet meer met enkele woorden te omschrijven is.

We komen er nu dus niet meer onderuit; we móéten eind augustus de studio in voor opnamen ten behoeve van een promo-CD en fragmenten op de website. Voor begin december staat vervolgens de presentatie van EEN NIEUW ALBUM gepland!!!

Overigens, voor de critici/statistici: het niet-bijwerken van deze site gedurende die 4 maanden blijkt nauwelijks van invloed te zijn geweest op het bezoek van deze website; we zitten nog steeds op een gemiddelde van zo'n 3000 gelezen pagina's tijdens zo'n 1000 bezoeken door zo'n 200 afzonderlijke bezoekers per maand... :-)

2 april 2004
***NEWSFLASH***
In verband met verschillende omstandigheden is het optreden op 8 april in "de Kelder" afgelast. Zie link.

7 maart 2004
***NEWSFLASH***
Opnieuw is ERASER uitgenodigd voor een optreden in "de Kelder", verdere details op de Agenda.

6 maart 2004
Een nieuw gezicht, een nieuw begin
Sinds Manouk -na een bijzonder fijne periode bij ons te hebben gezongen- ERASER heeft ingeruild voor een Israëlische echtgenoot én zijn vaderland, zijn we druk op zoek geweest naar nieuw zanggeluid. Vandaar ook de lange radiostilte. Maar na een lange, slopende en strenge selectieprocedure kunnen we inmiddels melden dat ERASER is verrijkt met de warme, krachtige en gevoelig melancholische stem van Adrie Hasenbos. Een bijzonder persoon met een bijzondere stem. Binnenkort zal hij te horen zijn middels de MP3's op deze website maar degenen die écht niet kunnen wachten zijn natuurlijk altijd welkom op één van onze oefensessies, vrijdagavond vanaf 19:30 uur in de Popschool (Studio E) aan de Zwaaikom 29 in Amersfoort.

Oud nieuws
Verder is alles oud nieuws; voor de nieuwe bezoekers en degene die geen afscheid kunnen nemen van het verleden, zijn de nieuwsvermeldingen van 10-04-2002 t/m 31-10-2003 hier nog te vinden.